Back
line





City of Colorado Springs / Commissions & Committees / Citizens' Transportation Advisory Board

Citizens' Transportation Advisory Board - Agenda
Tuesday, October 27, 2009

 

1.            Call to Order/Establish Quorum                                                   Alicia Archibald

Approximate time:         5:30 p.m.

2.                    Welcome by CTAB Chair (10 Minutes)                                        Jane Dillon

Introductions of Members and Staff                                        Staff, BAC Members

Approximate time: 5:35 ? 5:45 p.m.

 

3.                    Required Ethics Training Agenda (15 Minutes)                          City Legal Staff
Approximate time:    5:45 ? 6:00 p.m.

4.            Citizen Comment Period for Items Not on the Agenda (10 Minutes)  Audience

Approximate time:    6:00 ? 6:10 p.m.

 

5.         New Business  (45 Minutes)

"The Bicycle in the City of Colorado Springs" Staff Presentation         Kristin Bennett

Action:  None ? Discussion and Q/A only                                  Jeff Haley

Approximate time:  6:10 ? 6:55 p.m.                                        Brian Grim

 

7.         Staff and Board Member Comments (10 Minutes)                    Alicia Archibald

Approximate time:    6:55 ? 7:05 p.m

 

8.         Next Meeting Schedule and Topics    (5 Minutes)                     Alicia Archibald
      Approximate time:    7:05 ? 7:10 p.m.

 

9.         Adjournment